Domácí mýdla to mají v Evropské unii těžké. Jejich výroba podléhá složitému a fiančně náročnému systemu povolení a certifikací, kterému drobný výrobce prakticky není schopen vyhovět. Tím pádem je nesmí na trhu legálně nabídnout jinak , než poněkud potupně jako dekorativní předměty z mýdlové hmoty, které nejsou určeny k běžnému použití. A to navzdory skutečnopsti, že domácí výrobci v naprosté většině používají sice dražší, ale mnohem kvalitnější suroviny, než výrobci komerční. Já například výhradně používám mnou odzkoušenou kvalitní a šetrnou mýdlovou hmotu Forbury dováženou z Velké Británie, podrobnosti o ní najdete zde. Výsledný obrázek o kvalitě a užití domácích mýde, včetně těch mých si po přečtení udělejte sami.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář