Hodně lidí si při hubnutí začne trápit tím, že si odepírají sladkosti. Když je máte rádi jako já, tak je to, podle mého názoru, chyba. Protože dříve, nebo později, se k nim vrátíte a kila zase půjdou pomalu nahoru. Já jsme si třeba při hubnutí zhačala pravidelně péct. Chce to samohřejmě naučit se to opět dělat rochu jinak, a při přípravě sladkostí vynechat a nebo alespoň důrazně omezit ty suroviny, po kterých se tloustne a nic moc zdravého vašemu tělíčku nepřinášejí. K nim patří některé sacharidy (zejména cukr a bílá mouka) a tuky, tedy hlavně ty živočišné. Upéct sedá z leččeho, z tvarohu, z luštěnin, z nízkotučného sýr nebo ze šmakouna (vaječný bílek). Místo cukru si zvolíte vhodné sladidlo, já třeba sázím na čekankový sirup. Tradiční tuky vynecháte, bohatě stačí ty rostlinné, které jsou například v ořechác. Tak hurá do toho!
Jedná se o elektronickou knihu, nikoli o tištěnou.
Jedná se o elektronickou knihu, nikoli o tištěnou.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář